Číslo 4/2020

Pozdrav čtenářům (2020/04)

Máme za sebou prázdniny – v tomto roce také zvláštní, pro někoho dost prodloužené. I začátek školního roku a nástup vyučování je trochu jiný než v letech minulých. Všechno je nějak poznamenáno aktivitou COVID-19. Takové malé nic – sotva viditelné pod mikroskopem – a hýbe to světem, hýbe to miliony lidí obyčejných i těch, kteří mají zodpovědnost za chod ekonomiky, financování a vůbec chod života na Zemi, jak jsme si zvykli, každý v rámci svého národa, svého státu, zeměpisné polohy, tam, kde žijeme.

Ještě, že Bůh má všechno pod kontrolou a musí HO poslouchat hvězdy na svých oběžných drahách i téměř neviditelné viry. A všechno se Jeho zákony řídí. Jen lidé, kterým dal svobodnou vůli se rozhodli, že Boží zákony, pravidla a rady nemusejí respektovat, že jim stačí vlastní rozum. Ten je určitě dobrý – i to je Boží dar. Proto chodíte do školy a dobře dělá ten, kdo využívá čas a učí se. Všechno může v životě uplatnit. Ale nestačí jen vědění. K dobrému životu je třeba i moudrost. Tu nabízí a dává Bůh těm, kdo o ni stojí, kdo ji hledají. Proto za vámi chodí KROKY, které k Bibli, Bohu a Pánu Ježíši své čtenáře vedou a na té cestě povzbuzují – i v tomto čísle.

Radost nám uděláte, když: nám sdělíte svoji internetovou adresu – pro snazší komunikaci. a také se podíváte na čísla na adresním štítku. Jedno, které začíná 5… je váš variabilní symbol, který je nutný, abychom poznali, kdo posílá úhradu za předplatné. Číslo u jména má znaménko + nebo -. To mínus hlásí, kolik za doručená čísla dlužíte. Velmi prosíme, abyste tomu věnovali pozornost a uhradili.

Všem čtenářům přejeme, aby měli v pořádku všechny doklady, které potřebujeme tady na zemi – někdy i potvrzení na COVID-19. Ale hlavně, aby vaše jména byla zapsána v Knize života u Boha!

Zdraví Irena Zemanová se spolupracovníky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..